Clicky

IJsselvogels C1 kampioen en geplaatst voor het NK

Copyright Omroep Zuidplas

Door een 3-14 overwinning op Vriendenschaar (B) C1 heeft IJsselvogels C1 zich tot kampioen gekroond van 1e klasse C.

Grote concurrenten MIA C1 uit Amersfoort en OVVO C1 uit Maarssen werden in spannende wedstrijden verslagen en gedurende de competitie op grote achterstand gezet, na 11 wedstrijden winst is de titel al binnen voor het nog ongeslagen IJsselvogels C1.

Als kampioen van deze afdeling mogen ze deelnemen aan het NK 1e klasse in Hoogeveen op 6 april 2019!

De spelers van IJsselvogels C1 zijn Jesca van Grieken, Dominique van Hees, Anne Leyen Heeneman, Rosa de Zwart, Willem ten Hove, Tim Plooster, Benjamin Slingerland, Wesley Starreveld en Joran van de Velde. Samen met de staf (Peter Berlijn en Edwin Plooster) en vaste reserves hebben zij in deze klasse alle tegenstanders achter zich gelaten.

Sponsor Bart van Grieken (van BVG Bart van Grieken BV) had na de wedstrijd een grote verrassing voor de spelers en speelsters van C1: een gepersonaliseerde sporttas met eigen naam, waarmee ze als trotse IJsselvogels naar het NK kunnen gaan. Tijdens de resterende wedstrijden in de competitie kan IJsselvogels C1 zich als geplaatste ploeg voorbereiden op het NK.