Clicky

Minister Koolmees bracht bezoek aan Festival Ontdek Zorg en Welzijn

Copyright Omroep Zuidplas

Dinsdagmiddag heeft minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een bezoek gebracht aan het Festival Ontdek Zorg en Welzijn in Gouda. 

Hij lanceerde hier het financieel CV. Een document van twee kantjes dat het financiële voordeel bij het aannemen van een werkzoekende precies op een rij zet. Het financieel CV moet duidelijk maken aan werkgevers welke, en hoeveel, ondersteuning zij krijgen als ze iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst nemen. Daardoor wordt het voor hen aantrekkelijker om mensen in dienst te nemen.

Het Festival Ontdek Zorg en Welzijn is georganiseerd in het teken van de Week van Zorg en Welzijn. Bezoekers kunnen nog tot 21.00 uur terecht bij mboRijnland in Gouda waar diverse zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio laten zien welke mogelijkheden en kansen deze sector te bieden heeft.