Clicky

CKV Nieuwerkerk D1 kampioen en naar Nederlands Kampioenschap

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdag 9 maart is het D1 team van CKV Nieuwerkerk ongeslagen kampioen geworden in de landelijk D-Hoofdklasse.

Door een 17-7 overwinning op DeetosSnel D1 uit Dordrecht
werd de titel gepakt in een volle sporthal de Kleine Vink. De
kampioenswedstrijd was een ware happening voor de kinderen. Oplopen in een donkere sporthal met spotlight, muziek en een speaker die de doelpunten omriep. Echt een kampioenswedstrijd en een mooie ervaring voor de talenten van CKV Nieuwerkerk. Nieuwerkerk D1 heeft nu 20 punten uit 10 wedstrijden.

Er zijn nog twee reguliere competitiewedstrijden te gaan. Daarna volgt het toernooi om het Nederlands kampioenschap. Op zaterdag 6 april strijdt Nieuwerkerk in Dordrecht met onder meer grote clubs als PKC, Fortuna, LDODK en Koog Zaandijk om de nationale titel.