Clicky

Geslaagde NLdoet dag in woonzorgcentrum Beth-San

Copyright Omroep Zuidplas

Woonzorgcentrum Beth-San bruiste van de activiteiten tijdens de Nationale Vrijwilligersdag NLdoet op vrijdag 15 maart.

Een enthousiaste groep van meer dan 50 vrijwilligers was aanwezig om de handen uit de mouwen te steken.

Onder deze vrijwilligers waren ook leerlingen van het Goudse Hoornbeeck College, SGP fractieleider Kees van der Staaij en SGP lijsttrekker Zuid Holland Nico de Jager en medewerkers van het Centraal Bureau van Cedrah aanwezig.

''We startten met een aantal (schoonmaak)klussen. Na de koffie werden de wensen van de bewoners vervuld. Sommige mensen gingen een activiteit of een spelletje doen. Anderen lieten zich heerlijk verwennen met een hand en voetverzorging. Helaas werkte het weer voor de wandelaars niet mee, daarom genoten zij van een speurtocht door het huis.'' Om 12.00 uur werd er afgesloten met een gezellige pannenkoekenmaaltijd.

Genietende bewoners en enthousiaste vrijwilligers
Jan-Dirk Meijering, locatiemanager Beth-San is enthousiast over NLdoet. “We organiseren het nu voor het derde jaar op deze manier. Het is prachtig om te zien hoe alle bewoners genieten van de activiteiten die nu mogelijk zijn door de aanwezigheid van zoveel vrijwilligers. Daarnaast zie je de vrijwilligers van jong tot oud enthousiast bezig zijn, zowel praktisch als in het contact met de ouderen. We zijn heel blij met hun inzet en we willen alle vrijwilligers die zich op deze dag belangeloos hebben ingezet, hartelijk danken.”