Clicky

Loopgroep Nesselande ruimt zwerfafval op tijdens Nesselande Schoon

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdag 23 maart is de actie Nesselande Schoon. Loopgroep Nesselande draagt hier uitgebreid zijn steentje aan bij.

Samen met mensen van Buurtwerk Nesselande, Corpoforte, de kerk in Nesselande en heel veel buurtbewoners gaan de hardlopers van Loopgroep Nesselande aan het werk en hopen aan het einde van de ochtend een groot deel van de wijk vrij van zwerfvuil te hebben gemaakt..

Twee vaste duikers van de Loopgroep bestrijden de plastic soep in de Zevenhuizerplas, een team van vrijwilligers staat klaar op het Maltaplein Winkelcentrum Boulevard Nesselande om alle Supporters van Schoon te voorzien van knijpers, handschoenen, vuilniszakken. Stadsbeheer staat klaar on einde van de ochtend alle vuil op te halen en de plaatselijkse snackbar heeft voor alle kinderen die helpen een ijsje.