Clicky

Open huis Bibliotheek Moerkapelle in de Brede school

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdag 30 maart is het officiële openingsmoment van de Brede school op de Windvaan in Moerkapelle.

Bibliotheek Moerkapelle is daarom een keer op zaterdag open van 12:30 tot 15:30 uur. Tussen 13:30 en 15:30 is er Open huis in de hele Brede school.

''Sinds de eerste dag dat wij open gingen op 20 februari, hebben al veel bezoekers de nieuwe bibliotheek ontdekt en hebben wij nieuwe leden welkom geheten,'' aldus Barbera de Reuver van bibliotheek de Groene Venen Moerkapelle.

Barbera doet tevens een oproep aan de kinderen die nog druk bezig zijn met hun kleurplaat: ''Kom jij ook een kleurplaat ophalen in de Bibliotheek? Je hebt nog tijd genoeg. Kinderen kunnen deze uiterlijk 27 maart inleveren. Op zaterdag 30 maart maken wij om 14:00 uur de winnaar bekend.' Als je dan je pasje meebrengt, kan je gelijk een mooi boek lenen''.

Ben je nog geen lid? Tot en met 30 maart kan iedereen in de Bibliotheek lid worden zonder inschrijfkosten van € 3,50. Dit geldt voor alle leeftijden, alleen als het lidmaatschap bij de balie wordt afgesloten en niet bij de online-inschrijvingen.