Clicky

Ook CKV Nieuwerkerk C2, D4 en E6 kampioen!

Copyright Omroep Zuidplas

Na het kampioenschap in de morgen van de F2 kon CKV Nieuwerkerk later op zaterdag 23 maart nog drie jeugdkampioenen begroeten in het zaalseizoen.

Nieuwerkerk/Visser Elektrotechniek C2(foto bij artikel) werd in de Kleine Vink kampioen na een fraaie 15-3 zege op Korbis C2. Nieuwerkerk C2 pakt zo na 10 overwinningen en 1 gelijkspel zeer verdiend het kampioenschap.

Nieuwerkerk/Van Loon D4 ging in Bleiswijk op bezoek bij Weidevogels D2 voor de kampioenswedstrijd. Deze werd door CKV met 1-5 gewonnen. Ook dit team boekte 10 overwinningen en verloor tot dusverre slechts 1 wedstrijd.

Tot slot ook Nieuwerkerk/Jdriven E6. Nadat vorige week de eerste kampioenswedstrijd was verloren, herpakten de kinderen zich heel goed. OZC E3 werd met maar liefst 19-7 verslagen in de Kleine Vink. Met 19 punten uit 11 wedstrijden is de E6 van CKV Nieuwerkerk niet meer in te halen door concurrent IJsselvogels E3.

Na zaterdag 23 maart staat de kampioenenteller zo al op 7 jeugdteams bij CKV Nieuwerkerk. Aanstaande zaterdag volgt de laatste speelronde in de zaalcompetitie.