Clicky

Zuidplas burgemeester Servaas Stoop columnist bij Omroep Zuidplas en Radio Capelle

Copyright Omroep Zuidplas

Met ingang van woensdag 27 maart verzorgt burgemeester Servaas Stoop van Zuidplas een maandelijkse column in het programma Hitland Magazine bij Omroep Zuidplas en Radio Capelle. 

Het programma Hitland Magazine is elke woensdag van de tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren; de column zal tussen 14.30 en 15.00 uur worden uitgezonden. Via de website van Radio Capelle en Omroep Zuidplas is de column enkele dagen na de uitzending terug te luisteren. De maandelijkse column wordt afgesloten met een door de burgemeester uitgezochte plaat.

Servaas Stoop: "Ik vind het ontzettend leuk om maandelijks een column voor de luisteraars op te nemen. De columns zullen gaan over alles wat mij opvalt, maar ook wat de inwoners uit Zuidplas en Capelle aan den IJssel zal raken. De eerste column zal gaan over de procedure van de burgemeestersbenoeming en de tweede column over de beleving van veiligheid in de gemeente Zuidplas."

Hitland Magazine is een feel good middagprogramma met vaste rubrieken over koken, kunst, cultuur, vrijetijdsbesteding, natuur en milieu. Het programma wordt wekelijks live uitgezonden bij Omroep Zuidplas en Radio Capelle.