Clicky

Extra geld voor sportclubs in Nieuwerkerk, Moordrecht en Moerkapelle

Copyright Omroep Zuidplas

De achterban van diverse sportclubs in Zuidplas hebben ervoor gezorgd dat de kas extra gespekt wordt.

Een mooie opsteker voor Rolschaatsvereniging Rolling `90 uit Moerkapelle. Dankzij de achterban kwam er in 2018 2.133 euro extra binnen in de clubkas. Deze achterban steunt Rv Rolling `90 namelijk door specifiek voor deze vereniging mee te spelen met de VriendenLoterij. 

Ook VV Moordrecht mag extra geld op de rekening bijschrijven. Dankzij de achterban kwam er in 2018 4.914 euro extra binnen in de clubkas. Deze achterban steunt v.v. Moordrecht namelijk door specifiek voor deze vereniging mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar

Ook de Nieuwerkerkse Tafeltennisvereniging N.T.T.C. haalde een mooi bedrag op: 857 euro.