Clicky

IJsselkids kwartiermaker voor kinderopvang in Koningskwartier

Copyright Omroep Zuidplas

Na de zomer wordt er een nieuw kindcentrum van IJsselkids geopend in Zevenhuizen.

In de nieuwe wijk Koningskwartier worden voorbereidingen getroffen voor volledige opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. IJsselkids Kinderopvang is op gemeentelijk niveau volledig betrokken bij de planvorming.

Onderwijs en kinderopvang
"Koningskwartier wordt een mooie nieuwe wijk in Zevenhuizen", zegt Mirjam van Leeuwen, regiomanager van IJsselkids Kinderopvang. "Daar hoort natuurlijk onderwijs en kinderopvang bij. De gemeente Zuidplas heeft voorbereidingen getroffen om daar de huisvesting te realiseren. En IJsselkids is betrokken om mee te denken over de plannen." Zoals het zich laat aanzien zullen we na de zomer ook de opvang verzorgen in Koningskwartier. Hiermee wordt de wens naar uitbreiding in Zevenhuizen voor onze klanten vervuld.

0 tot 13 jaar
De bedoeling is dat er een kindcentrum komt in de nieuwe wijk. "Hierin zitten alle kinderopvangvormen en onderwijs in een pand", legt Van Leeuwen uit. "Met een kinderdagverblijf en een BSO zal IJsselkids opvang bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar."