Clicky

Saxofoondocent Tom de Vette met pensioen

Copyright Omroep Zuidplas

Na meer dan 30 jaar saxofoonlessen verzorgd te hebben voor MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas (voorheen de Nieuwerkerkse Muziekschool) was afgelopen donderdag 18 april, de laatste werkdag van Tom de Vette.

De directeur van MOZ-Art, Bastienne Prins, betreurt zijn vertrek zeer. Zij ziet niet graag een uitstekende docent en een zeer muzikaal, sociaal en relaxed mens de school verlaten. Tom zijn lespraktijk wordt overgenomen door Ali Shawky in Zevenhuizen en Kirsten Wessing in Nieuwerkerk.

Tom sloot zijn laatste werkdag af in stijl, namelijk met een voorspeelavond, georganiseerd samen met zijn collega Kees de Dreu (slagwerk).

En…. op zondag 26 mei om 15.00 uur treedt Tom de Vette op in de pub van Dorpshuis Swanla. Het Rotterdams Saxofoon kwartet verzorgt het concert op deze Zondag Muziekmiddag.

Toegang Euro 8.50.