Clicky

VV Nieuwerkerk onverrichterzake weer terug uit Rotterdam

Copyright Omroep Zuidplas

De wedstrijd tussen HOV/DJSCR is gisteren op het laatste moment afgelast.

Op het Rotterdamse Bosdreef sportpark stonden slechts vijf spelers van HOV/DJSCR op het veld. Hierdoor kon VV Nieuwerkerk weer terug naar huis.

De KNVB moet nu uitspraak doen of de wedstrijd op een later moment moet worden overgespeeld. Hoogstwaarschijnlijk krijgt HOV een boete van KNVB en drie punten in mindering.

Ondanks het feit dat Nieuwerkerk zelf niet speelde, deed het wel goede zaken. Directe tielconcurrent Bergambacht verloor thuis met 1-2 van HWD. Het gat met nummer twee Bergambacht is drie punten in het voordeel van Nieuwerkerk. Tevens heeft Nieuwerkerk nog een wedstrijd tegoed.

De eerstvolgende competitie wedstrijd die voor de ploeg van trainer Ron Luijten op het programma staat is op zaterdag 11 mei als CKC op bezoek komt naar sportpark Dorrestein. CKC staat derde met 56 punten, drie minder dan Nieuwerkerk.