Clicky

Beth-San krijgt een eigen route door Moerkapelle voor het fietslabyrint

Copyright Omroep Zuidplas

Zoals u wellicht weet heeft woonzorgcentrum Beth-San in de New York Times gestaan met de fietslabyrint. 

De fietslabyrint is een groot beeldscherm waarmee u op de hometrainer of motomed fictieve fietsroutes door verschillende steden en landschappen rijdt. Het volledige artikel is hier terug te lezen.  

'Als beloning voor onze bijdrage aan het artikel krijgen wij van de fietslabyrint een eigen route door Moerkapelle voor het fietslabyrint aangeboden', aldus Ada Kragten, assistent manager van Beth-San. 'Dit is voor onze bewoners natuurlijk ontzettend leuk en herkenbaar. Om de opnames nog leuker te maken voor onze bewoners lijkt het ons geweldig  (voor nu en later) als tijdens de opname van de fietstocht vrolijke mensen (inwoners, bekenden, (klein)kinderen, ondernemers etc. ) langs de route staan te zwaaien. Als u dit ook een leuk idee vindt nodigen wij u uit om vrijdag 17 mei tussen 10.00 en 10.30 uur te komen zwaaien*. Het roze gearceerde gedeelte van de route zal dan gereden worden. De start is om 10.00 uur vanaf Beth-San', zo vervolgt Kragten..

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de exacte vertrektijd en, indien nodig, wijziging in datum (b.v. bij slecht weer), mail dan uw naam en mobiele telefoonnummer naar a.kragten@cedrah.nl

*Beth-San gaat ervan uit dat iedereen die komt zwaaien er geen bezwaar tegen heeft dat de film in het openbaar gebruikt wordt. Als u hier wel bezwaar tegen heeft vraagt Beth-San u niet binnen beeld te komen.