Clicky

Medaille regen voor Barracuda bij NK masters

Copyright Omroep Zuidplas

Dit weekend zijn de Open Nederlandse Kampioenschappen voor de Masters gezwommen, in totaal is er 3x goud, 9x zilver en 2x brons gewonnen.

Melissa van der Heijden was als één van de eerste die een afstand moest zwemmen, de 100 meter vlinderslag en dat werd direct een gouden medaille. Ook Emiel van Beusekom en Mark Hensen behaalde een gouden plak op respectievelijk de 400 meter wisselslag en de 200 meter vlinderslag.

Niet alleen een tweede plek was weggelegd voor van der Heijden, Beusekom en Hensen maar ook Walter Rolloos (tevens hoofd trainer van de Barracuda’s) op de 100 meter schoolslag, Denise Boereboom op de 50 meter rugslag kunnen een zilveren medaille mee naar huis nemen. Op de estafettes 50 meter en 100 meter vrijeslag en wisselslag werden ook nog vier zilveren medailles gewonnen.

De medaille regen werd compleet gemaakt door Mark Hensen met ook nog eens een bronzen medaille op de 50 meter rugslag en 200 meter wisselslag.