Clicky

Praat mee: IJssel-sport TV #8 met Chris van Mullem (ZVH) & Julian Middelkoop (KCC)

Copyright Omroep Zuidplas
In aflevering 8 van IJssel-sport TV zijn Chris van Mullem ZVH en Julian Middelkoop van KCC te gast. Met presentator Philip van Es blikken zij terug op de afgelopen maand.

Voor Chris van Mullem en ZVH was de maand april een maand die nog wel even zal blijven hangen. In een direct duel met de toenmalige nummer één Reflex pakte de Zevenhuizenaren de titel en het ticket naar de eredivisie.

Julian Middelkoop kende een wisselende april maand. Met zijn club KCC degradeerde hij uit de Korfbal League via de play-offs. Op persoonlijk vlak gaat het de Capellenaar een stuk beter. Hij ontving een uitnodiging voor de voorselectie van Oranje onder 21.

Bekijk de volledige uitzending hieronder live op woensdag 8 mei om 20:00 live te volgen.