Clicky

Lijsttrekker CU/SGP voor Europese verkiezingen woensdag 15 mei in Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

De CU/SGP lijsttrekker voor de Europese Verkiezingen Peter van Dalen wil woensdag 15 mei van 17.00 tot 19.00 uur in gesprek met inwoners en ondernemers van de gemeente Zuidplas.

Samen met nummer 2 van de lijst, regiogenoot Bert-Jan Ruissen uit Krimpen aan den IJssel, brengt hij een bezoek aan Marjoland, de grootste rozenkweker van Nederland. Tijdens de barbecue die daar tussen 17.00 en 19.00 uur plaatsvindt willen zij in gesprek met ondernemers en andere belangstellenden over thema’s als arbeidsmigranten, voors en tegens van Europese regelgeving en de aanpak van de energietransitie.

De barbecue is gratis en belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Zuidplas-raadslid Dagmar Ambachtsheer via d.ambachtsheer@zuidplas.nl. Het adres van rozenkweker Marjoland is Bredeweg 1a in Waddinxveen. Er zijn ook raadsleden en partijgenoten van de CU/SGP uit Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle aanwezig.