Clicky

Opstap- en testdag elektrische fietsen in Zevenhuizen

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 25 mei 2019 kan iedereen op het bedrijventerrein aan het Noordeinde 57 in Zevenhuizen een proefrit maken op een E-bike. Het evenement start om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. 

Tijdens deze opstapdag krijgen bezoekers meer duidelijkheid over de verschillende  modellen elektrische fietsen. Voor de proefrit kan een keuze worden gemaakt uit een twintigtal modellen, met zowel de voorwiel- als midden en achterwielmotor. Een recreatieve fietser bijvoorbeeld is naar een andere E-Bike op zoek dan een fietser voor woon-werkverkeer. Ook persoonlijke voorkeuren maken verschil.

Op het terrein van het voormalig Truckcenter en rondom Zevenhuizen is een leuk parcours uitgezet, waarbij onder verschillende omstandigheden het fietsen met een E-Bike wordt ervaren, inclusief de vormen van ondersteuning.

Onder het genot van een hapje en een drankje krijgen deelnemers vrijblijvend advies.

Op deze dag zijn er meerdere acties. Het voordeel bij de aanschaf van een elektrische fietsen kan oplopen tot honderden euro’s. Tevens worden er op deze dag twee als best geteste opvouwbare fietsendragers gedemonstreerd.

Tot slot is er een gratis loterij waarbij een Feelgood Transportfiets wordt weggegeven.