Clicky

Optreden van shantykoor Het Kraaiennest in theater Walhalla

Copyright Omroep Zuidplas

Maandag 10 juni 2019, tweede Pinksterdag, treedt het Zevenhuizense shantykooi Het Kraaiennest op in Theater Kantine Walhalla op Katendrecht te Rotterdam.

Alweer voor de derde keer een optreden in Walhalla van shantykoor Het Kraaiennest uit Zevenhuizen. Na de eerdere succesvolle optredens in Walhalla dit keer weer een bijzondere uitvoering. Een shantykoor, en een popkoor. Hoe verzin je zoiets?

Beide koren hebben in het recente verleden al eens kort ‘met elkaar kennis gemaakt’. Dit smaakte toen naar meer. En zie daar het is nu zover op de 2e Pinksterdag in Walhalla.

Popkoor Ameezing (Nesselande, Rotterdam) staat onder leiding van Xandra Willis. Xandra is Cum Laude afgestuurd aan het Rotterdams Conservatorium en is de drijvende kracht achter Ameezing. In februari 2019 heeft Ameezing het 10 jarig jubileum gevierd in het volledig uitverkochte theater Isala in Capelle aan den IJssel.

Shantykoor Het Kraaiennest is altijd op zoek naar vernieuwing in de uitvoeringen. De vorige uitvoering in Walhalla met Rotterdamse Trudy was een echt succes. Het optreden op 2e Pinksterdag 2019 met Popkoor Ameezing zal zeker weer een optreden worden dat in de herinnering van de bezoekers zal blijven bestaan.