Clicky

Afdeling Nieuwerkerk van de Zonnebloem eindelijk online

Copyright Omroep Zuidplas

De afdeling Nieuwerker presenteert trots haar nieuwe website. 

“We hebben als afdeling van de Zonnebloem, al lange tijd een eigen website”, zo vertelde de afdelingsvoorzitter Alex Wijnhold. “Deze was echter tot voor kort niet gevuld met actuele informatie. Vanaf heden zijn er verhalen van activiteiten opgenomen die zijn geweest, activiteiten die nog komen en nieuwsberichten. De bij de artikelen geplaatste foto’s zijn beschikbaar voor de gasten en vrijwilligers. We hopen zo beter duidelijk te maken wat we doen en voor wie!”
De afdelingswebsite is zeer informatief.

Als je deze bezoekt, zie je direct waar de Zonnebloem voor staat. Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Een gezellige groep vrijwilligers die zich inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Ook zie je dat de afdeling zeer actief is en van alles organiseert. Opvallend is dat er nu nog veel ruimte is bij de sponsors. De gemeente Zuidplas staat nu als enige sponsor genoemd. Bedrijven en instellingen die de afdeling ondersteunen krijgen een vermelding van hun logo met link naar hun eigen website.

De lotenverkoop van de 50 jarige Zonnebloemloterij vormt nog de grootste bron van financiering van de afdeling. Om dit belang te onderstrepen staat de afdeling Nieuwerkerk zaterdag 25 mei in de Reigerhof. Uiteraard met als doel zoveel mogelijk loten te verkopen. “Even belangrijk is dat mensen die vragen hebben over de Zonnebloem bij ons terecht kunnen, of dat nu is als gast, vrijwilliger of donateur”, aldus Alex Wijnhold. “En zijn ze zaterdag verhinderd, dan kunnen ze voor die informatie nu ook terecht op onze website”.