Clicky

VV Moerkapelle maakt er 7 tegen Bodegraven

Copyright Omroep Zuidplas

VV Moerkapelle moest zich zaterdag jl., na de zwakke prestatie van vorige week, opmaken voor de volgende uitwedstrijd nu tegen V.V. Bodegraven. 

De thuiswedstrijd in het begin van het seizoen was door Moerkapelle gewonnen, maar dat is nog geen garantie want ook vorige week wist Bodegraven te winnen.

Moerkapelle kon vanmiddag gelukkig weer van meet af aan weer beschikken over de van een blessure herstelde Den Ouden. Al snel bleek dat Moerkapelle begreep dat er vanmiddag wat recht te zetten viel. Vanaf aanvang van de wedstrijd trok Moerkapelle meteen ten aanval. Het werd uiteindelijk 2-7 voor de ploeg uit Moerkapelle.

Vorige week voor de wedstrijd had Moerkapelle nog een kleine kans op de derde periode, maar ook vandaag liet Kamerik geen steek meer vallen. Dat elftal veroverde vandaag de derde periodetitel. Verdiend want de laatste maanden waren zij bijna niet te verslaan. Moerkapelle handhaaft zich in de middenmoot van de 4de klasse en speelt volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Linschoten.

Opstelling: Lorenzo Sloof, Pieter Verweij, Thom van den Berg, Thijs van Nieuwkoop, Joop van Beek, Remon de Bruin, Marnix den Ouden (80: Jurgen Zoet), Harmen Verweij,  Timon van Dam (46; Daniel van den Hoven), Michael Koolhaas(77; Joost Voskuilen), Tim Koorevaar.