Clicky

Nieuw in Moordrecht: Bootcamp Boxing

Copyright Omroep Zuidplas

Het mooie weer is weer in aantocht en een fit lichaam mag dan niet ontbreken!

Sporten na een lange dag is in sommige gevallen een drempel. Thuisblijven is immers ook heerlijk, toch? Toch kan het een wereld van verschil maken om eens in de week even flink in beweging te zijn! Trainer Avedis van sportschool Gym 18 in Reeuwijk, organiseert vanaf deze maand iedere maandagavond in Moordrecht een Bootcamp Boxing! Een toegankelijke les voor alle leeftijden en alle niveau's. Iedereen is welkom om mee te doen! Deze avonden zijn met persoonlijke begeleiding, ook als je terug komt van een blessure of weinig conditie hebt.

Sporten, gezond eten en een gezonde levensstijl houden je fit. Fit zijn betekent goed in je vel zitten, bergen energie, geen last van kwaaltjes en een sterk lichaam. Avedis stimuleert je om te sporten en zorgt ervoor dat je met plezier beweegt. Daarnaast ben je met een gezellige groep mensen even een avondje stoom aan het afblazen en neem je even gezellig je dag door! Wil je een betere conditie, afvallen, lekker buiten sporten, fit blijven en even een sociaal avondje met een energieke groep? Wees Welkom!

Nu iedere Maadagavond van 19:30 op Sportveld Dokter van Westendorplaan naast de Voetbalvereniging van Moordrecht.

De kosten voor ene losse les bedragen 10 euro, een 10 ritten kaart heeft de prijs van 85 euro.

Meer info / mee doen
Mail: lifestyleptavedis@gmail.com
Website
Telefoon: 0614408461.