Clicky

Open dag Dierenopvangcentrum Gouda op 25 mei

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 25 mei opent Dierenopvangcentrum Gouda van 11:00 tot 16:00 uur haar deuren voor publiek. 

Op deze open dag kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen en vertellen medewerkers en vrijwilligers u alles over het werk in een asiel en van de Dierenbescherming in het algemeen.

Op een heuse 'dogwalk' showen de plaatsbare honden hun mooie vacht! Om 11:30, 12:30, 13:30 en 15:00 uur doen zij hun best om zich van hun beste kant aan u te laten zien.

Meer weten over het gedrag van een kat? Wat is bijvoorbeeld het verleden van een kat en waarom gedragen ze zich zo? Neem een kijkje bij de kraam van onze kattengedragstherapeute. Ook is de Werkgroep zwerfkatten aanwezig, zij zullen u informeren over zwerfkatten en wat te doen als u kittens op straat vind.
Men kan zich informeren over het vrijwilligerswerk in en voor het Dierenopvangcentrum, zoals honden uitlaten, katten knuffelen, schoonmaken van dierverblijven, gastgezin voor kittens en/of schuwe katten, nazorg van geplaatste dieren en standwerk.

Ook kinderen hoeven zich natuurlijk niet te vervelen, er is een speurtocht door het Dierentehuis uitgezet. Daarnaast is er een 'Oud Hollands' spellen parcours en er kan naar harte lust gekleurd en geknutseld worden.

Er zijn natuurlijk leuke kramen met zelf ontworpen spulletjes in het teken van de dieren, gadgets van de Dierenbescherming, heerlijk zelfgemaakte lekkers en snippers etc. Natuurlijk is er een loterij en nog veel meer…

Een leuke informatieve dag voor jong en oud. En misschien ontmoet u wel een nieuwe huisgenoot!

Adres: Groenhovenweg 501, 2803 DL te Gouda.

Meer informatie over het Dierenopvangcentrum Gouda op hun website.