Clicky

Twee versterkingen voor CKV Nieuwerkerk

Copyright Omroep Zuidplas

CKV Nieuwerkerk heeft zich met het oog op aankomend seizoen versterkt met twee dames. Nikita Ephraim komt over van HKV/Ons Eibernest en Nika Fricova maakt de overstap van WION.

Nika Fricova trainde de afgelopen tijd al mee met de selectie van trainer Leon Simons. De 23-jarige Fricova speelt aanvallend veelal onder de korf terwijl ze verdedigend de 1-op-1 opzoekt. Nikita Ephraim speelde dit seizoen bij HKV/Ons Eibernest van trainer en oud-CKV Nieuwerkerk speelster Mady Tims in een oefenwedstrijd tegen de Nieuwerkerkers. De 20 jarige Bergschenhoekse viel tijdens die wedstrijden op bij de Nieuwerkerkers

Eerder dit jaar gaven zowel de technische staf en de selectie van CKV Nieuwerkerk te kennen aankomend jaar te blijven.