Clicky

Arie uit Zevenhuizen verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Copyright Omroep Zuidplas

Een droom is werkelijkheid geworden voor Arie uit Zevenhuizen.

Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Onlangs stond Jamai bij Arie en zijn dochter Janneke op de stoep om hen mee te nemen voor een ritje in de Karaoke Taxi. Nadat Arie zijn zangkunsten had vertoond, werd hij door Jamai verrast met een cheque van 100.000 euro van de BankGiro Loterij. 

Arie (66) reageert enthousiast: "Dat is heel mooi, fantastisch! Ik wil heel graag met de hele bups op vakantie." Zijn dochter Janneke vult hem aan: "Nu kan je wel stoppen met werken, pap. Ik vind het zo fijn voor je!"

Uitreiking op tv
De uitreiking aan Arie was zaterdag 1 juni te zien in het programma ‘BankGiro Miljonairs' bij RTL 4. De uitzending is hier terug te kijken. 

Foto: Arie uit Zevenhuizen wint 100.000 euro in de BankGiro Loterij en ontvangt de cheque uit handen van Jamai