Clicky

Extra uitzending rondom Groeneweg - Teylingen

Copyright Omroep Zuidplas
IJssel-sport maakt dinsdag een extra uitzending rondom de nacompetitiewedstrijd van v.v. Groeneweg tegen Teylingen. De Zevenhuizenaren spelen dinsdagavond om 20:30 in de eerste ronde van de nacompetitie.
Groeneweg eindigde in de eerste klasse op de elfde plaats, maar kan terugkijken op een goed slot van de competitie. De wedstrijd zou normaliter op zondag gespeeld worden. De KNVB honoreerde echter het verzoek van Groensweg om de wedstrijd naar dinsdagavond te verplaatsen zodat Groeneweg haar 90-jarig bestaan kon vieren. De extra uitzending is te beluisteren via de ether op 107.3FM van Omroep Zuidplas en via de websites van Omroep Zuidplas en IJssel-sport. Philip van Es en Thomas Bresser verzorgen vanaf 20:00 de voorbeschouwing, het wedstrijdcommentaar komt van Philip van Es.