Clicky

'Midzomeravond Steen Goed' op Klein Hitland

Copyright Omroep Zuidplas

Stichting Steenovens Klein Hitland genereert nog steeds aandacht voor het 'Icoon van de Gemeente Zuidplas', de Steenovens Klein Hitland.

Om dit cultureel erfgoed te behouden moeten gemeente, maatschappelijke groeperingen en ondernemers samenwerken.

Gewoon, praktisch. De stichting Steenovens Klein Hitland heeft een werkbare binnenruimte, de turfschuur, nodig die leefbaar en bruikbaar is en de ovens moeten met een innovatieve overkapping plaats bieden aan regionale activiteiten voor educatie, werkvoorziening, recreatie en cultuurbeleving.

'Kom naar onze 'Midzomeravond Steen Goed' op zaterdag 22 juni als u onze activiteiten een warm hart toe draagt, maar liever ook uw steentje aan wilt bijdragen', aldus Theo de Vlaming, voorzitter van de Stichting Steenovens Klein Hitland.