Clicky

Tevredenheidsonderzoek 2019 Zonnepark Zuidplas beschikbaar

Copyright Omroep Zuidplas

Vanaf 12 juni 2019 is het Tevredenheidsonderzoek Zonnepark Zuidplas beschikbaar. 

Dit onderzoek zal jaarlijks worden uitgevoerd in de postcodegebieden rondom het zonnepark. Het doel van het onderzoek is om een beter beeld te krijgen van de effecten van een dergelijk project op de omwonenden, de buurt, en de bredere omgeving.

Omwonenden van het Zonnepark kunnen het Tevredenheidsonderzoek 2019 vinden op de website van Zonnepark Zuidplas, via http://zonnepark-zuidplas.nl. Op deze website is tevens informatie te vinden over het zonnepark, de geplande werkzaamheden, en nieuws omtrent het project.

In 2017 startte Kronos Solar in nauwe samenwerking met de gemeente Zuidplas en de provincie Zuid-Holland met de voorbereidingen voor Zonnepark Zuidplas. Het park komt aan de Bredeweg 187 te Zevenhuizen.