Clicky

D66 Zuidplas maakt zich zorgen om verkeersveiligheid in Zevenhuizen

Copyright Omroep Zuidplas

D66 Zuidplas heeft al eerder de zorg geuit in de gemeenteraad over de verkeersveiligheid t.a.v. de fietsroute naar de tijdelijke basisschool in het Koningskwartier te Zevenhuizen. Deze zorg is alleen maar groter geworden n.a.v. de gewijzigde plannen.

Frans Klovert, fractievoorzitter D66 Zuidplas: “Ik ben verbaasd over het feit dat de plannen van de nieuwe schoollocatie zonder overleg met de gemeenteraad zijn gewijzigd. Ik maak me zorgen over de verkeersveiligheid rond deze locatie. De D66 fractie zal hierover (schriftelijke) vragen stellen en zonodig, bij onvoldoende beantwoording deze plannen (op korte termijn) op de agenda van de gemeenteraad laten zetten.”

De fractie komt graag in contact met ouders/inwoners over wat zij van de plannen vinden: fractie@d66zuidplas.nl of frans.klovert@d66zuidplas.nl.