Clicky

Veel jeugdkampioenen bij CKV Nieuwerkerk

Copyright Omroep Zuidplas

Het korfbalseizoen 2018/2019 zit er op. CKV Nieuwerkerk kon de tweede helft van de veldcompetitie nog veel kampioenen begroeten.

Het succesvolle D1-team (Nederlands kampioen in de zaal) is op het veld ook weer kampioen geworden. Zaterdag 22 juni speelt het team om het Nederlands kampioenschap in Hardenberg.

Bij de jongste lichting, de F-pupillen, heel veel succes. Van de in totaal acht F-teams werden er maar liefst zes teams kampioen! Een groot succes voor coördinator Gerda v.d. Knaap en natuurlijk ook een trotse F-sponsor Easy Container Service. Het was zaterdag feest voor Nieuwerkerk F1, F2, F3, F4, F5 en F6. Zij werden kampioen! De F7 en F8 eindigden helaas net op de tweede plek.

Ook Nieuwerkerk D3 en C2 werden zaterdag kampioen. De C2 won met 9-15 bij Maassluis en de D3 pakte de titel na een gelijkspel tegen VEO. De B2 kan zaterdag 22 juni het aantal kampioenen op tien zetten als het haar kampioenswedstrijd die dag weet te winnen.

Foto: Kampioensfoto CKV Nieuwerkerk F1 em F2