Clicky

Zomerstop 'Zuidplas in het Weekend' en 'IJssel-sport'

Copyright Omroep Zuidplas

De radioprogramma's 'Zuidplas in het Weekend' en 'IJssel-sport' gaan, of zijn al in de zomerstop.

Het zaterdagochtend nieuwsprogramma Zuidplas in het Weekend, gepresenteerd door Danny Govers, is reeds met zomerstop. Dit betekent een kleine verschuiving de zaterdagprogrammering. 'Stappen met Koppendrayer' gaat naar het tijdslot van Zuidplas in het Weekend, van 10:00 tot 12:00. Tussen 08:00 en 10:00, waar nu Stappen met Koppendrayer wordt uitgezonden, wordt per heden vervangen door non-stop muziek.

Met ingang van komende seizoen, medio september, zal het nieuwsprogramma er anders uit gaan zien: Het gaat samen gemaakt worden met Radio Capelle. De presentatoren zullen dan Rob Nieuwveld van Radio Capelle worden en huidig Omroep Zuidplas presentator Danny Govers.

Het sportprogramma IJssel-sport, uitgezonden op Omroep Zuidplas, Radio Capelle en Lokale Omroep Krimpen heeft a.s. zaterdag 22 juni zijn laatste uitzending. Dit betekent dat er vanaf zondag 23 juni op zaterdag tussen 14:00 en 18:00 en zondag tussen 13:00 en 17:00(huidige uitzendtijden IJssel-sport) non-stop muziek wordt uitgezonden. Eind augustus / begin september zal het sportprogramma weer terugkeren op de drie zenders.