Clicky

Informatieavond voor kinderopvang in Koningskwartier

Copyright Omroep Zuidplas

Op donderdag 11 juli organiseert IJsselkids Kinderopvang een informatieavond voor ouders die geïnteresseerd zijn in kinderopvang in de nieuwe wijk Koningskwartier.

In Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen zijn ouders van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur) van harte welkom. Er wordt dan meer informatie gegeven en er is gelegenheid om vragen te stellen.

Kindercentrum Het Welpennest
Na de zomer opent IJsselkids in het Koningskwartier Kindercentrum Het Welpennest. Koningskwartier wordt een mooie nieuwe wijk in Zevenhuizen. Daar hoort natuurlijk onderwijs en kinderopvang bij. In een pand komen alle kinderopvangvormen en onderwijs samen. Met een kinderdagverblijf, peuteropvang en een BSO zal IJsselkids opvang bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Over IJsselkids
IJsselkids is als kinderopvangorganisatie vertegenwoordigd in Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. Wij bieden alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. IJsselkids biedt een belevenis voor elk kind en vindt kinderparticipatie zeer belangrijk. Zij werkt in haar rol als pedagogisch deskundige op het gebied van kinderopvang sinds jaar en dag intensief samen met scholen en andere belangrijke partners. Samen met de partners wordt de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwikkelen van een sluitend aanbod voor kinderen.