Clicky

NGV Nieuwerkerk wint Wecycle-cheque van 1.000 euro

Copyright Omroep Zuidplas

Om kans te maken op een sponsorcheque werden clubs en verenigingen dit voorjaar uitgedaagd een inzamelactie te houden voor kleine afgedankte apparaten, armaturen en kapotte lampen.

Daarna moesten ze een foto of korte video van het inlevermoment op de gemeentelijke milieustraat insturen naar Wecycle. NGV Nieuwerkerk heeft afgedankte apparaten ingezameld voor een eigen turnhal door een filmpje te maken, waarop te zien is hoe zij d.m.v. allerlei turnoefeningen op de milieustraat hun oude apparaten inleveren.

"Wij staan landelijk voor de verantwoorde inzameling en recycling van e-waste en lokaal voor de binding met onze partnergemeenten", zegt Jan Vlak, algemeen directeur Wecycle. Deze actie is hier een voorbeeld van. NGV Nieuwerkerk heeft met hun inzet een mooi sponsorbedrag gewonnen. Zo gaan circulair en sociaal hand in hand." Ik feliciteer de winnaars van de sponsorcheque van harte!."