Clicky

Gouda Beach Experience dit jaar grootser dan ooit

Copyright Omroep Zuidplas

Aanstaande vrijdag wordt de Markt weer vier dagen lang omgetoverd tot een waar stadsstrand. 

Dit jaar succesvoller dan tevoren met maar liefst 9 velden op zondag en maandag. Het Leraren-, Vrienden- en Bedrijventoernooi zijn alle drie inmiddels uitverkocht, in totaal nemen meer dan 100 teams het tegen elkaar op. De organisatie is dan ook meer dan tevreden over deze editie, al voordat deze van start is gegaan.

Boordevol programma
Het programma biedt weer voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen rekenen op de vertrouwde onderdelen zoals de diverse beachvolleytoernooien, rugby, yoga en Buurtsport activiteiten voor kinderen en jongeren. Nieuw dit jaar is het VollinGo Open 2x2, waarbij semi-professionals het in teams van twee tegen elkaar op zullen nemen in een zinderende strijd. Het belooft een spectaculaire avond te worden voor de toeschouwers.

Vrijdag 5 juli
15.30-17.30 uur - Battle of the Buurtsport
18.30-21.30 uur - Lerarentoernooi

Zaterdag 6 juli
10.00-16.00 uur - Toernooi Beach Rugby
19.00-22.00 uur - VollinGo Open 2x2

Zondag 7 juli
09.30-10.30 uur - Gouda Beach Yoga
13.00-17.00 uur - Family on the Beach
14.00-17.30 uur - Vriendentoernooi
19.00-22.00 uur – Beach Party

Maandag 8 juli
15.30-17.30 uur - Voetvolley on the Beach
19.00-22.00 uur - Bedrijventoernooi 

Family on the Beach
Zondag 7 juli staat in het teken van sport en spel voor de hele familie. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te doen op de Markt voor jong en oud! Bouw zandkastelen, leer boogschieten, kom basketballen of honkballen, ga de strijd aan op het grote stootkussen Sla ‘m eraf of maak een ponyritje. De toegang is gratis. Liever toekijken? Support de deelnemers aan het Vriendentoernooi onder het genot van een verkoelend drankje.

Of dat nog niet genoeg is, wordt de dag afgesloten met een zinderende Beach Party, georganiseerd door Zomerverlangens door Jongerenvereniging Yunited. Ook hiervoor is de toegang gratis. Het belooft een geweldig weekend te worden in Gouda!