Clicky

Bijna 15.000 euro opgehaald voor KWF door TC Zevenhuizen

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdag zamelde TC Zevenhuizen geld in voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding. Daar zamelde de club €14.758,80 in voor de stichting die zich inzet voor onderzoek naar de bestrijding van kanker. 

Ook Omroep Zuidplas hielp mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Dit deed de omroep door verzoekplaatjes voor een donatie aan het KWF af te spelen. Hiervoor waren presentatoren Sjoerd de Graaff, Danny Govers, Philip van Es en Thomas Bresser van 10:00 uur tot 19:00 uur aanwezig op sportpark Van 't Verlaat in Zevenhuizen.

Tevens waren er drie veilingen (15 kilo kaas, een weekendje met een cabrio rijden en diverse Max Verstappen F1 spullen), welke de nodige euro's binnen brachten. Ook brachten de negen teams die vertegenwoordigd waren op de tennismarathon via inschrijfkosten en sponsoring veel geld in het laatje.

Daarnaast werden er ook diverse verse huisgemaakte broodjes en chocolade koekjes verkocht door TC Zevenhuizen waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel ging.

In totaal wist Omroep Zuidplas €755,50 bij 'elkaar te draaien'. Dit bedrag werd door een stichting KOHS aangevuld tot €1.000,-.

De totale opbrengst van de tennismarathon kwam op een totaal van € 14.758,80 voor stichting KWF. Zo kan iedereen in Zevenhuizen terugkijken op een bijzondere maar vooral succesvolle zaterdag 6 juli 2019.