Clicky

Vanaf a.s. dinsdag nieuw op Omroep Zuidplas: Crossroads

Copyright Omroep Zuidplas

Vanaf dinsdag 16 juli start van 10:00 tot 12:00 uur een nieuw wekelijks programma op Omroep Zuidplas: Crossroads. In dit programma, elke dinsdag tussen tien en twaalf uur, gemaakt door Kees de Haan(foto), 'is te horen hoe breed Country muziek is'.

Al sinds het midden van de jaren zeventig van de vorige eeuw is Kees actief in de country muziek. Hij begon met het schrijven van recensies voor Country Gazette en was redacteur bij het blad Nashville Tennesse.

Ook houdt Kees zich bezig met boekingen en heeft o.a. met Ilse Delange gewerkt. Ook werkt hij veelvuldig samen met Canadese artiesten, waaronder Johnny Reid, George Canyon, South Mountain, The Good Brothers, Sarah Smith, Gord Bamford, enz.

Kees maakt meer dan 25 jaar een country programma en steekt zijn voorliefde voor country niet onder stoelen of banken. Hij draait country muziek uit alle windstreken en weet door zijn contacten ook onbekend talent in het zonnetje te zetten.

Een verzoek je aanvragen kan je doen door een mail te sturen naar info@crossroadsmusic.nl.