Clicky

13 jarige Rámon Bakker uit Moordrecht loopt mee met Nijmeegse vierdaagse

Copyright Omroep Zuidplas

De 13 jarige Rámon Bakker is vandaag begonnen aan de 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Hij loopt de 4 keer 30 kilometer.

Zijn vader René Bakker gaat als begeleider mee. René heeft zelf als achttien keer de 50 kilometer Vierdaagse uitgelopen.

Drie jaar geleden liep de zus van Rámon, Rosanne, ook al de Vierdaagse met ook haar vader als begeleider.

Vorig jaar was eigenlijk al de planning dat de 13 jarige inwoner van Moordrecht zou meelopen, maar een val met de fiets gooide roet in het eten: Een bot in zijn linkerknie was gebroken, waar de aanhechting van de kruisbanden aan vast zitten.

Rámon zit nog in groep 8 van de Mr. Lallemanschool in Moordrecht en had deze week de afscheidsmusical, aan welke hij heeft meegedaan. Direct na afloop van de afscheidsmusical is hij met zijn vader naar Nijmegen gegaan om daar te gaan slapen op de camping (van een voetbalvereniging die omgebouwd is tot mobiele camping).

Wij wensen Rámon en zijn vader veel succes met de Vierdaagse!