Clicky

Vanaf donderdag 1 augutus nieuw op Omroep Zuidplas: '(G)oud, fijne muziek op de late avond'

Copyright Omroep Zuidplas

Vanaf donderdag 1 augustus start er een nieuw wekelijks programma op Omroep Zuidplas.

Donderdagavond 1 augustus, tussen 22.00 uur en 23.00 uur, begint een nieuw wekelijks programma, “(G)oud”, op Omroep Zuidplas. Een uurtje fijne muziek op de late avond.

Presentator van dit programma is Ton Oskam(foto). Ton verteld: 'Ik draai wat oudere muziek met een gouden randje en af en toe een kort praatje er tussen door. En dat iedere donderdagavond is de bedoeling.'

Ton gaat verder: 'De laatste 40 jaar is mijn muziekverzameling best wel groot geworden. Het leek mij leuk om dat ook via de omroep aan anderen te laten horen en dat gaat dan nu gebeuren. Zelf vind ik deze muziek natuurlijk prettig om naar te luisteren en ik hoop dat de luisteraars dat ook vinden'. 'Spreek mij gerust aan om uw commentaar te geven', sluit Ton af.

Vanaf donderdag 1 augustus, iedere donderdag tussen 22:00 en 23:00 op úw Omroep Zuidplas: '(G)oud”, fijne muziek op de late avond'.