Clicky

Omroep Zuidplas Live vanaf de Maas

Copyright Omroep Zuidplas

Komende donderdag van 18.00 tot 22.00 een uitzending op locatie op een wel heel bijzondere plek! Een speciale avondploeg verplaatst zich naar de Nieuwe Maas voor een avond op het water. 

Omroep Zuidplas heeft de handen ineen geslagen met de Jong Havenvereniging. Young Professionals die met trots in een Bruisende en Dynamische markt werken. De Haven van Rotterdam biedt veel werkgelegenheid voor jonge mensen woonachtend in omgeving Rotterdam. Ook voor de gemeente Zuidplas. De verwachting is dat er in de komende jaren nog meer dan 10.000 banen zullen bijkomen. 

Speciaal voor deze gelegenheid trekken Jeroen Buitenhek, Philip van Es, Sjoerd de Graaff en Lars Wijnhoven de ketelpakken aan om hier meer over te weten te komen. Een goed gesprek over de Arbeidsmark van de Rotterdamse Haven, een sfeerimpressie vergezeld met goede muziek om de dag mee af te sluiten!

De samenvatting van de live uitzending zal later komende week op www.portcast.nl teruggeluisterd kunnen worden.
 
De gehele uitzending is te volgen via omroepzuidplas.nl/live of via de gratis TuneIn Radio app die je kunt downloaden uit de Appstore.
 
Belangrijk
In verband met deze speciale uitzending, zal Jazz met Ger van Buren alias Ger Bebop eenmalig worden verplaatst naar komende vrijdag van 19:00 tot 20:00. Daarmee komt ook de Vrijdagavonduitzending van Lars op Vrijdag eenmalig te vervallen.