Clicky

Dit jaar een échte IJsselKids Run in Capelle a/d IJssel

Copyright Omroep Zuidplas

Fanatieke snoetjes en rood aangelopen wangetjes: een échte hardloopwedstrijd, speciaal voor kinderen.

Tijdens de IJsselKids Run kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar meedoen aan een échte hardloopwedstrijd. Met als beloning natuurlijk een echte medaille.

Nieuwe sponsor
IJsselkids Kinderopvang mag zich sinds kort de nieuwe trotse sponsor van dit evenement noemen. Mirjam van Leeuwen, regiomanager van IJsselkids, zette op 15 augustus haar handtekening onder het sportieve contract. "Een mooie samenwerking", vertelt zij. "Bij IJsselkids Kinderopvang hechten we veel waarde aan sport en bewegen, dus een hardloopwedstrijd past hier perfect bij!. Het mooie is dat niet alleen kinderen die bij ons op de opvang zitten mee kunnen doen: echt alle kinderen uit Capelle en omgeving zijn van harte welkom!

Medailles en bekers
De IJsselKids Run op zondag 6 oktober is een echt familiefeestje. Niet alleen de kinderen lopen mee, ook ouders mogen meelopen of zelf écht meedoen aan één van de andere afstanden. Naast de langere afstanden, is er een mooi parcours uitgezet tot en met 12 jaar. Zij kunnen kiezen uit 500, 650 of 1300 meter. Uiteraard ontvangen ze bij de finish een mooie medaille. En de nummers 1, 2 en 3 krijgen zelfs een beker. Inschrijven is mogelijk via https://www.halvemarathoncapelle.nl/kids-run/.