Clicky

For men Only, stoere mannenavond op Leefgoed de Olifant

Copyright Omroep Zuidplas

Leefgoed de Olifant heeft voor het najaar weer de nodige activiteiten in petto.

Die spelen zich hoofdzakelijk af in de gezellige Kas. Zo branden daar vrijdagavond 23 augustus vanaf 18.30 uur vuurkorven en draait er vlees aan het spit. Net als vorig jaar wordt 'For Men Only' ofwel een 'stoere mannenavond' georganiseerd. Ook nu zijn stoere vrouwen welkom. Dat 'stoer' kan overigens met een korreltje zout worden genomen. Alhoewel? Hoe stoer moet je zijn om een tattoo te laten zetten? Wie proeft er whisky en sigaren? En mocht je nog naar de kapper moeten; een echte barbier kan je ter plekke knippen, scheren en je baard bijwerken.

Zanger/entertainer Dick Raat komt met zijn gitaar en zorgt voor de muzikale noot, van The Eagles en Hazes tot The Dubliners, waarbij je gerust hardop mag meezingen. Vergeet vooral je speelkaarten niet voor een potje klaverjassen, andere mannen genoeg die dat ook leuk vinden. Alles kan op deze sfeervolle, informele avond en dat in je gewone kloffie. Kom met je motor of met je 4WD, parkeerplaats genoeg. Als je echt stoer bent, pak je de fiets en doe je eerst een rondje IJsseldijken of kom je te voet na een stevige wandeling door Park Hitland, of een partijtje golf.
De keukenbrigade van De Dames komt speciaal naar De Kas om een robuuste barbecue te verzorgen. Plaats van handeling: Leefgoed de Olifant, locatie De Kas, Groenendijk 325, Ver-Hitland in Nieuwerkerk, maar vlakbij Capelle aan den IJssel. Kosten voor het lekkere eten € 32,50 p.p.

Boeken kan via leefgoed.nl/agenda/for-men-only.