Clicky

Competitieschema's Groeneweg, Nieuwerkerk, Moerkapelle en Moordrecht bekend

Copyright Omroep Zuidplas

De KNVB heeft de competitie schema's van v.v. Groeneweg, v.v. Nieuwerkerk, v.v. Moerkapelle en v.v. Moordrecht bekend gemaakt. 

Op zaterdag 21 september start v.v. Nieuwerkerk in de derde klasse C met een thuiswedstrijd tegen sportclub IJVV de Zwervers. De eerste uitwedstrijd, tegen DFC van de promovendus vindt plaats op zaterdag 28 september. 

De voetbalclubs Moerkapelle en Moordrecht zijn wederom bij elkaar geplaatst in de competitie. In de vierde klasse C begint v.v. Moerkapelle met een uitwedstrijd tegen v.v. Gouderak. Moordrecht treft op dezelfde datum, 21 september, aan sportpark Het Lage het Rotterdamse BSC'68. De eerste Zuidplas derby vindt plaats op het complex van v.v. Moordrecht op 25 januari. In speelronde 21 treffen beide Zuidplasploegen elkaar voor de return in Moerkapelle op 9 mei. 

Het gedegradeerde v.v. Groeneweg trapt op zondag 1 september af met een thuiswedstrijd. Daarin neemt de ploeg van trainer René van Beek het op tegen VFC uit Vlaardingen. 

Verslag en nieuws wedstrijden van v.v. Groeneweg, v.v. Nieuwerkerk, v.v. Moerkapelel en v.v. Moordrecht zijn te beluisteren in het programma IJssel-sport dat iedere zaterdag tussen 14:00 uur en 18:00 uur en zondag tussen 13:00 uur en 17:00 uur wordt uitgezonden bij Omroep Zuidplas.