Clicky

90 jarig jubileum v.v. Moerkapelle nadert

Copyright Omroep Zuidplas

Het is inmiddels al weer bijna eind augustus. De vakanties zitten er bijna op. De Jubileumcommissie is de afgelopen maanden stevig bezig geweest om alle voorbereidingen voor de jubileum feestweek in september voor elkaar te krijgen.

90 jarig jubileum v.v. Moerkapelle nadert
 
De Jubileumcommissie is de afgelopen maanden stevig bezig geweest om alle voorbereidingen voor de jubileum feest week in september voor elkaar te krijgen. De eerste uiting zal u bij de entree van ons complex niet ontgaan. Alle uitnodigen voor de reünie, de sponsoravond, de vrijwilligersavond en de receptie op zaterdag 21 september zijn verzonden. Op die dag vinden er geen reguliere competitie wedstrijden plaats voor v.v. Moerkapelle teams. De jubileumcommissie hoopt dat het een mooie feestweek zal gaan worden, waarbij er aan alle geledingen in de vereniging aandacht is / wordt geschonken.
 
Het programma ziet er op dit moment als volgt uit:
 
Programma jubileum feestweek v.v. Moerkapelle ter ere van het 90-jarig bestaan
 
Vrijdag             6 september    
 
Kaartavond jubileum Klaverjassen      20:00 uur
 
Zaterdag          14 september  
 
Kick off                                                    11:00 uur
De Kick-off van deze feestweek vindt op deze dag plaats in de kantine van ons clubgebouw.
 
 Reünie                                                     11:00 uur – 14:30 uur
 
Deze reünie plaats voor ereleden, leden van verdiensten, oud-(bestuurs)leden en oud trainers van de v.v. Moerkapelle Deze reünie is bestemd voor mensen die hun verdienste voor onze vereniging hebben gehad en oud leden en -trainers die lange tijd bij onze vereniging hebben gespeeld. Na afloop kunt u nog genieten van de bekerwedstrijd Moerkapelle 1 – Bodegraven 1.
 
Maandag          16 september  
 
Voetbalclinic jeugd                                18:00 uur – 20:00 uur
Deze voetbalclinic wordt georganiseerd onder leiding van Luigi Bruins, speler van Excelsior Rotterdam. De teams die op maandag de clinic krijgen zijn JO8-1, JO9-1, JO11-1, JO11-2, JO14-2 en MO15-1.
 
Dinsdag           17 september  
 
Voetbalclinic jeugd (vervolg)               18:00 uur – 20:00 uur
Deze voetbalclinic wordt georganiseerd onder leiding van Luigi Bruins, speler van Excelsior Rotterdam. De teams die op deze dag de clinic krijgen zijn JO13-1, JO14-1, JO16-1 en JO17-1
 
 Woensdag        18 september  
 
Sponsoravond                                        20:00 uur
Als dank voor hun bijdrage in de afgelopen jaren worden sponsoren van onze vereniging en leden van de club van 50 uitgenodigd voor een gezellige avond. Op deze avond blikken we onder meer samen terug op het 90 jarig bestaan mede met een cabaret en zang door een oud team van v.v. Moerkapelle.
 
Donderdag       19 september
 
Vrijwilligersavond                                18:00 uur
Als waardering voor hun bijdrage in de afgelopen jaren worden de vrijwilligers van onze vereniging uitgenodigd voor een gezellige avond.
 
Vrijdagavond    20 september  
 
Toernooi senioren elftallen                 20:00 uur - 21:30 uur
Op de vrijdagavond zal er een onderling toernooi worden georganiseerd voor het 4e, 5e, Veteranen team en Dames1. Na het spelen is er de mogelijkheid om ezellige na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. 
 
Zaterdag          21 september
 
Spelletjes voor de jeugd                      10:00 uur - 13:30 uur
In de ochtend worden er spelletjes voor onze jeugdleden georganiseerd.
 
Receptie                                                13:30 uur - 14:30 uur
Dit officiële gedeelte vindt plaats voor genodigden van de eigen vereniging, vertegenwoordigers vanuit de (voetbal)sport, gemeente, KNVB en andere geledingen om de vereniging met dit jubileum te kunnen feliciteren. Tijdens dit officiële gedeelte vindt de overhandiging plaats van de eerste versie van een exemplaar van het 90 jarig Jubileum Magazine van de v.v. Moerkapelle.
 
Wedstrijd selectie                                14:30 uur - 16:15 uur
Vanaf 14:30 uur wordt er een wedstrijd gespeeld tussen elftallen samengesteld uit de eigen selectie
 
Hapje voor de leden                             17:00 uur - 18:30 uur
 
Jubileum feestavond                           20:30 uur - 00:30 uur
 
De afsluitende feestavond voor dit jubileum zal muzikaal zijn omlijst. De avond is bestemd voor senioren leden van onze vereniging en vindt plaats in de kantine van ons clubgebouw.