Clicky

Auticafe Zuidplas gaat weer van start in het najaar

Copyright Omroep Zuidplas

Het najaar seizoen van het Auticafé Zuidplas gaat van start met een mooie eerste avond.

Auticafé Zuidplas  is dinsdagavond 10 september van 19.30-23.00 uur geopend in 't Blok (IJsermanpad 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel) en het thema deze avond is 'contact'. Voor contact is het fijn als je jezelf goed kent, want dan pas kun je ook de ander goed leren kennen. Aan beide kanten wordt deze avond aandacht besteed. Laat je deze avond verrassen en leer elkaar én jezelf (nog) beter kennen!

Woon je in de Zuidplas of omgeving, heb je een vorm van normaal tot hoger functionerend autisme, ADHD, of ben je heel erg onzeker, dan is deze avond iets voor jou! Ook als je te maken hebt met autisme, ben je deze avond natuurlijk van harte welkom. Het Auticafé staat voor uitgaan in een omgeving waar jij je thuis kunt voelen, anderen kunt ontmoeten en vrienden vinden. Maar ook informatie van sprekers over uiteenlopende onderwerpen die met autisme te maken hebben.

Oudernetwerk avond over Autisme
Wanneer: maandag 9 september
Hoe laat: 19.45 uur inloop, 20.00 uur aanvang programma
Waar: Hervormd centrum, Dorpsstraat 156, 2761 AJ, Zevenhuizen

MEE, CJG Zuidplas en steunpunt mantelzorg van Welzijn Zuidplas organiseren op maandag 9 september aanstaande een avond voor ouders van kinderen met autisme.Deze avond zal een inleiding verzorgd worden over 'onder-prikkeling en overprikkeling' en zal een ervaringsdeskundige aanwezig zijn. Na een korte pauze is het de bedoeling dat we in groepjes uiteengaan om met elkaar na te denken over het vervolg van ouderbijeenkomsten.Rond 21.30 uur sluiten we af. Wilt u erbij zijn? Dat kan via deze link: ikgeefmijop.nl.