Clicky

Live Music op 14 september in ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel

Copyright Omroep Zuidplas

Een terugblik naar de jaren 80. Twee bands brengen ons terug naar mooie tijden. De zaal is vanaf 20:00 open op zaterdag 14 september.

SEPARATE
SEPARATE speelt covers van de beste alternatieve rockmuziek en zorgt al 10 jaar voor volle zalen in het regionale uitgaanscircuit van Rotterdam en omstreken. Van Pearl Jam tot Green Day, van Black Sabbath tot Muse, het publiek kan rekenen op een gevarieerde rock ’n roll show met veel energie !
Voor meer info, klik hier.

Hour Darkness
Hour Darkness is a tribute band to the 80's new wave - synthpop era.It is a side project of the Dutch electro wave band La Lune Noire.Het is een kunst hoe zij de nummers aan elkaar door weven en zo er een kleine eigen draai aangeven.
Voor meer info, klik hier.

Entree: 6 euro (kids tot 12 jaar gratis).