Clicky

Lars maakt foutje van "Miljoenen"

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen week kwam er een bericht op de website en dat zorgde voor nogal wat verwarring. 

Lars van de vrijdagavondshow van Omroep Zuidplas nam, in verband met vakantie, de taak als hoofdredacteur voor zijn rekening. Daarin gaat er nog wel eens iets mis dat per ongeluk zorgt voor wat verwarring. Hij sprak hier afgelopen weekend over en bekende, met een knipoog, spijt voor zijn foutje. 

Uiteraard is de intentie ten alle tijden om vanuit Omroep Zuidplas te voorzien in correcte informatie en we horen dan ook graag wanneer er iets niet klopt.

Voor rectificaties zijn we altijd te bereiken op info@omroepzuidplas.nl. Zo zorgen we er met elkaar voor, dat we altijd voorzien in relevant nieuws van de regio! Heeft u zelf leuk nieuws of een activiteit wat aandacht verdiend? Laat het weten en we zorgen dat hier aandacht voor komt.