Clicky

Naturistisch zwemmen gaat 21 september van start in Zevenhuizen

Copyright Omroep Zuidplas

Na de zomerstop begint in september het naturistisch zwemmen.

Voor het naturistisch zwemmen kan je iedere zaterdag terecht in zwembad de Koornmolen in Zevenhuizen. Dit is een openbaar uur, waarbij het lidmaatschap van een naturistenvereniging niet noodzakelijk is.

Entree is 5 euro voor anderhalf uur zwemmen. Bij aanschaf van een tien-badenkaart is de entree zelfs 4 euro.

Misschien heb je in de afgelopen zomermaanden in Nederland of in het buitenland kennisgemaakt met het naturisme en wil je dit ook buiten het vakantieseizoen voortzetten. Kom dan zaterdag 21 september om van 16.00 uur tot 17.30 uur de feestelijke start van het zwemseizoen in Zevenhuizen mee te maken.

De kassa is geopend tot 16.10 uur.

Kijk voor informatie op de Facebook pagina van Zevenhuizen Puur Natuur ZPN.