Clicky

Volg Groeneweg-SVS op Omroep Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

V.v. Groeneweg en SVS spelen dinsdagavond om 20:15 vriendschappelijk tegen elkaar op sportpark Van 't Verlaat in Zevenhuizen. De wedstrijd volg je natuurlijk live via de radio op Omroep Zuidplas.

De Zevenhuizenaren kende afgelopen jaar een jammerlijk seizoen. Na een goede eindsprint in de competitie werd de nacompetitie bereikt. Daarin won het in de eerste ronde van Teylingen maar ging het in de finale onderuit tegen ROAC, waardoor het avontuur in de zondag eerste klasse beperkt bleef tot één seizoen. Ook dit seizoen begon met horten en stoten. Tijdens een vriendschappelijktoernooi verloor Groeneweg van competitiegenoten DONK en RVC'33, in het bekertoernooi bleken eerste klassers Wilhelmus (5-1) en Nootdorp (2-0) te sterk voor de ploeg van trainer René van Beek.

Zaterdag eerste klasser SVS kende een beter seizoen in de zaterdag tweede klasse. De Capellenaren eindigden voor het tweede jaar keurig in de subtop van het klassement. In het bekertoernooi van dit seizoen boekte de ploeg van trainer Wout Ooms de eerste overwinning op bezoek bij Antibarbari (1-2). XerxesDZB bleek met een 4-1 overwinning een maatje te groot voor de blauw-witten. Vorig jaar won SVS de oefenwedstrijd met v.v. Groeneweg. In Zevenhuizen werd het 1-2 voor SVS.

Vanaf 20:00 uur is de wedstrijd live te volgen via Omroep Zuidplas. De presentatie is in handen van Philip van Es, het commentaar bij deze wedstrijd is van Youp Kruithof en Philip van Es.