Clicky

Uitverkochte eerste editie Opperdepop groot succes

Copyright Omroep Zuidplas

Uitverkochte eerste editie Opperdepop Festival groot succes.

De eerste editie van het Opperdepop Festival in onze buurgemeente Lansingerland is een groot succes geworden. De organisatie die ook het succesvolle CuliNESSE in Rotterdam Nesselande en Rotterdamse Kost in het Kralingsche Bos organiseren kunnen terugkijken op een geslaagd debuut. Het Annie M.G. Schmidtpark was bijkans te klein voor de enorme belangstelling. Naast tientallen horecagelegenheden uit Lansingerland maakten grote Nederlandse artiesten gedurende 2 zonnige dagen hun opwachting. Op de eerste dag traden o.a. Jan Smit, Davina Michelle en Nielson op. De tweede dag kwamen naast de plaatselijke trots Left In Suspence verder Maan, Waylon, Golden Earring en de Hermes House Band op het podium.

Het familiefestival trok per dag 6500 bezoekers. Een klein smetje op het evenement was dat er veel valse kaarten werden aangboden via de sociale media.