Clicky

Nieuwe radioprogramma’s op Omroep Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

Per direct wijzigt de programmering van Omroep Zuidplas op diverse tijdsloten.

Zo keert The Beautycase met Roberto Dresia iedere vrijdagavond weer terug op Omroep Zuidplas tussen 21:00 en 23:00. Samen met Joop Gard Passchier neemt Roberto Dresia je mee in de wereld van fashion, beauty en glamour met bekende mensen uit het vak. Tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen, morgenavond (vrijdag, red.) om 21:00, is zangeres Glenda Peters te gast in de studio van Omroep Zuidplas.

Ook in het weekend klinkt er een ander geluid op Omroep Zuidplas. Stappen met Koppendrayer zal niet meer terugkeren op zender en ook Zuidplas in het Weekend zal niet meer in zijn hoedanigheid terugkeren. In het kader van de vorming van een streekomroep sloegen Omroep Zuidplas en Radio Capelle eerder al de handen ineen om samen Hitland Magazine (iedere woensdag tussen 14:00 en 16:00 op beide zenders) en IJssel-sport (iedere zaterdag en zondag) te produceren. Nu komt daar op zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 IJssel-nieuws bij. In dit nieuwe nieuws en actualiteitenprogramma zal zowel nieuws uit de regio Capelle aan den IJssel als uit de Zuidplasregio te horen zijn met diverse interviews en reportages. Presentatie van dit nieuwe programma is in handen van Rob Nieuwveld, Sjoerd de Graaff en Danny Govers.

De samenwerking met Radio Capelle, om te bouwen aan streekomroep, wordt nog verder uitgebreid: Vanaf maandag 7 oktober komt er op beide zenders een nieuwe ochtendshow genaamd Peter in de Ochtend. In dit programma zullen interviews worden uitgezonden met nieuws uit de Capelle en Zuidplas regio, het laatste weer en de actuele verkeersinformatie. Begin je dag goed van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 10:00! De dagelijkse ochtendshow zal worden gepresenteerd door Peter van Embden.

De komende periode zullen er nog meer wijzigingen volgen in onze programmering, houdt hiervoor onze website in de gaten!

Bekijk hier de nieuwe programmering van Omroep Zuidplas