Clicky

Zuidplas gaat voor energieneutraal (AUDIO)

Copyright Omroep Zuidplas
Esse Zoom krijgt een uitbreiding met een wel heel bijzonder nieuwbouwproject. Zuidplas gaat voor energieneutraal!
Het nieuwbouwproject krijgt de naam Gloed en bestaat uit 38 nieuwe energieneutrale woningen. Het project bestaat uit een ruime variatie koopwoningen, waarbij geen plattegrond precies hetzelfde is. 
 
De 38 nieuwe woningen van Gloed bevinden zich in de wijk Esse Zoom aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel. De omgeving is groen, zeer ruim en toch in de Randstad. Esse Zoom bestaat straks uit ongeveer 550  nieuwbouwwoningen, waarvan de eerste fasen al aan de nieuwe bewoners zijn opgeleverd. Het gebied is omringd door het polderlandschap. Er is genoeg ruimte en alle mogelijkheden om woondromen werkelijkheid te laten worden. Esse Zoom wordt geen massale nieuwbouwwijk, maar wordt ingedeeld in intieme en gezellige woonbuurten, die ieder een eigen sfeer en karakter hebben. De kleine woonbuurten, met Praal als nieuwste, worden met een grote verscheidenheid aan woningtypen ingericht.
 
Op zaterdag 12 oktober vindt de zogenoemde Pre-sale plaats. Dat betekent dat het nieuwbouwproject gelanceerd wordt en geïnteresseerden zich in kunnen schrijven. Van 11.00 tot 13.00 uur is het verkoopteam van Dura Vermeer aanwezig om geïnteresseerden te informeren en te voorzien van alle beschikbare verkoopinformatie. Op de website gloed-essezoom.nl kan men zich ook registreren.